Caseti Homme Tändare Svart

Caseti lighter Homme black

455SEK

Tillgänglighet: Inte längre tillgänglig
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
Caseti är skaparna bakom några av de mest spännande tändarna som finns idag, och vare produkt kombinerar sofistikerad design och valuta för pengarna med imponerande funktionalitet. Ingenstans visas detta bättre än med Caseti Homme Tändare. Om du vill tända din cigarr i suverän stil är detta tändaren för dig.

Caseti Homme Tändare Svart har en iögonfallande svart lack- och kromfinish som belyser tändarens moderna utseende. Klassiskt nog för de mest formella tillfällen men med tillräcklig attityd för mer avslappnade affärer, den här tändaren levererar oavsett tillfälle.

Med bara en tumtryckning på den sidmonterade tändningsknappen så sätts tändarens väldigt unika tändsystem i funktion. Tändningen roterar och lanserar en kraftfull jetflamma i 45 graders vinkel, vilket ger dig större kontroll när du tänder dina cigarrer. För extra säkerhet fungerar inte tändaren när den är upp och ner, vilket ger dig ännu mer sinnesro.

Oavsett om du kopplar av ensam eller är en del av en större sammankomst, är Caseti Homme Tändare den idealiska tändaren för dig. Dess innovativa tändsystem och tilltalande utseende gör den helt enkelt till det självklara valet när som helst, och var som helst.
EAN-kod: 4031872281606
Mått: 9 mm x 34 mm x 78 mm
Antal lågor: 1
Material: Metall
Färg: Svart
Lågtyp: Jetflamma
Gas: Butan
Artikel-ID: 28160
Vikt: 93 g
Fönster för gasnivå: Ja
Beläggning: Krompläterad
Specialfunktioner: Ingen
Märke: Caseti
Passar för piprökare: Nej

Kunder som har köpt den här produkten köpte också

Humidorer - Bästsäljare

Missa inte bästsäljarna i våra TOPP 3 mest populära kategorier av # 1 Humidorer, # 2 Kabinett och # 3 Adorini Humidorer.

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Ingen har utvärderat varan ännu
00:00 00:00