Big Ben Cigarrfodral för 5 Robustos Mörkbrun Big Ben Cigarrfodral för 5 Robustos Mörkbrun  bild 2 Big Ben Cigarrfodral för 5 Robustos Mörkbrun  bild 3 Big Ben Cigarrfodral för 5 Robustos Mörkbrun  bild 4 Big Ben Cigarrfodral för 5 Robustos Mörkbrun  bild 5
Big Ben Cigarrfodral för 5 Robustos Mörkbrun

Big Ben Cigarrfodral för 5 Robustos Mörkbrun


359 kr

Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Oavsett om du är på språng eller bara träffar dina cigarrälskande vänner så vill du inte riskera att skada dina cigarrer medan du är på resande fot. Big Ben Cigarrfodral för 5 Robustos Mörkbrunt kan hjälpa till att skydda dina cigarrer med stil medan du är på språng.

Detta stiliga fodral är klätt från topp till tå av lyxigt äkta läder. Sömmar av hög kvalitet ger en sofistikerad känsla samtidigt som de förstärker utsidan. En distinkt mörk chokladbrun färg gör fodralet perfekt för alla tillfällen.

Skalet har en träfodrad interiör som ger en trygg och säker miljö för upp till fem av dina cigarrer i robustostorlek. Med en mångsidig teleskopdesign kan fodralet justeras så att det passar något längre cigarrer, vilket ger dig mer flexibilitet att bära med dig cigarrer av olika längder, så att du alltid har rätt cigarr för situationen.

Big Ben Cigarrfodral för 5 Robustos Mörkbrunt är ett elegant och effektivt sätt att transportera dina cigarrer på de kortare utflykterna som kräver lite extra panache. Om du vill anlända i stil och med intakta cigarrer så är Big Ben din väg dit.
För:
5 cigarrer
Mått:
30 mm x 110 mm x 145 mm
Material:
Genuine leather
EAN-kod:
4260327150246
Beläggning:
Ingen
Interiör cederträ:
Ja
Integrerad hygrometer:
Nej
Färg:
Brun
Största cigarrformat:
Robust
Produktvikt:
146 g
Artikel-ID:
Big Ben Cigar Case for 5 Robusto
Märke:
Big Ben

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
Ingen har utvärderat varan ännu in this language