Alfred Pipe Collection Box Alfred Pipe Collection Box Alfred Pipe Collection Box Alfred Pipe Collection Box Alfred Pipe Collection Box Alfred Pipe Collection Box
Alfred Pipe Collection Box

Alfred Pipe Collection Box


4 (3 Betyg)
1 743 kr
1 426 kr

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Efter ett par år i skuggan från cigarrboomen gör konsten att njuta av en bra tobakspipa comeback. Som många pipentusiaster har upptäckt finns det emellertid inte många alternativ tillgängliga när det kommer till pipförvaring i modern stil. Eller så var det i alla fall tills adorini skapade Pipfodral Alfred . Förvara och skydda dina favoritpipor tillsammans med alla nödvändiga tillbehör i detta eleganta fodral.


Den minimalistiska designen har en fantastisk svart finish, som accentueras av robusta guldpläterade fyrkantiga gångjärn för ökad hållbarhet. När du lyfter på locket avslöjas en vacker interiör av ångat och ugnstorkat spanskt cederträ, som ger styrka samt en optimal miljö för dina skatter. Diagonala linjer skiljer de sammetstäckta utrymmena för att hålla fyra av dina pipor skyddade mot repor och ändå lätta att tillgå.


Det specialtillverkade spanska cederfacket med lock är perfekt för förvaring av piptobak. Här ryms burkar, påsar eller bulktobak och cederträet hjälper till att skapa en optimal miljö där du kan befukta tobaken om du så önskar, så att den alltid är i perfekt skick, redo att avnjutas. Ett separat lagringsutrymme har också integrerats i det inre utrymmet, så att du kan lagra dina piprensare, filter och diverse tillbehör som du behöver för att njuta av rökupplevelsen till fullo.


Oavsett om det är en inbited pipsamlare eller en avslappnad pipälskare som vill ta din rökning till nästa nivå så är denna moderna klassiker ett utmmärkt sätt att skydda dina pipor, med effektiv användning av utrymmet och en touch av panache som bara adorini kan leverera. Som vanligt har speciell uppmärksamhet lagts på detaljerna, ända ner till en filtbotten för att skydda ytorna. Passionen för de små sakerna är verkligen tydlig i Pipfodral Alfred och skulle säkert göra fodralets namne stolt över denna produkt!
Märke:
Adorini
EAN-kod:
4260128729795

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 4/5   (3Betyg)
 0% (0 Betyg)
 100% (3 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 23 Jul 2022
Översatt från originalet på Italienska

Snyggt!

 23 Apr 2021
Översatt från originalet på Italienska

Mycket vacker, extremt välarbetad både för ögat och för beröring. Den enda nackdelen är det faktum att en pipa eller andra föremål inte ingår.