Adorini Martin Pipe Collection kabinett

Adorini Martin Pipe Collection kabinett


4,5 (2 Betyg)
5 127 kr
4 502 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Medan cigarrer brukar få all uppmärksamhet, är tobakspiporna redo att återigen kliva in i rampljuset, vilket gör behovet av högkvalitativa pipskåp större än någonsin. Men hur tar du med de gammaldags sätten att förvara piporna in i modern tid? Med adorini Martin Pipkollektions-kabinettet, naturligtvis! Adorini-teamet har använt all sin expertis på design av cigarrhumidorer med detta måste för den seriösa pipsamlaren.


Pipsamlingar har aldrig sett så bra ut, med en lyxig Macassar Ebenholtsfinish över spanskt cederträ som perfekt accentuerar skåpets guldfärgade accenter och lockande moderna design. Fem sammetfodrade cederlådor glider ut för att avslöja separata utrymmen för sex pipor, vilket låter dig lagra upp till 30 av dina mest älskade pipor. En sjätte låda fungerar som den perfekta förvaringen för tobaksbehållare, piprensare, tändstickor, pipverktyg och andra tillbehör, så att du har allt du behöver för din piprökning på ett och samma ställe.


Lådorna hjälper till att hålla allt välorganiserat och lättillgängligt, samtidigt som skåpets superstarka konstruktion säkerställer att dina pipor är säkra när de inte används. Höjda ben lyfter skåpet från ytorna, medan ventilationsöppningar i botten hjälper till att låta luften cirkulera genom hela skåpet. Du kommer aldrig att behöva ta itu med kvav eller illaluktande luft igen.


Det här är bara några av de innovativa detaljerna som skiljer adorini från resten och gör Martin Pipkollektionskabinettet till det ultimata valet för alla pipsamlare som vill ha ett kvalitetsskåp i modern stil med ett stänk av gammaldags charm. Detta lockande skattkabinett är det största i adorinis kollektion med fina erbjudanden för pipskåp, så om du behöver något lite mindre, kolla in deras Pipkabinett Poul eller Pipfodral Alfred!
Material på humidorfodral:
Trä
Material på interiörens fanér:
Spanskt cederträ
Material på yttre fanér:
Macassar Mahogny
Bredd:
2400 mm
Höjd:
385 mm
Färg:
Brun
Märke:
Adorini
Garanti:
Adorini livstids garanti
Artikel-ID:
6091
EAN-kod:
4260128729825

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 4.5/5   (2Betyg)
 50% (1 Betyg)
 50% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 24 Feb 2022
Översatt från originalet på Italienska

Extremt bra produkt

 14 Sep 2021