Black Slate Deluxe L - special edition Black Slate Deluxe L - special edition Black Slate Deluxe L - special edition Black Slate Deluxe L - special edition Black Slate Deluxe L - special edition Black Slate Deluxe L - special edition
Black Slate Deluxe L - special edition

Adorini Black Slate Deluxe L - special edition


4,3 (7 Betyg)
5 439 kr
4 386 kr

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
Adorinis humidorer har blivit ett favoritval för cigarrister runt om i världen, vilket till stor del beror på kombinationen av högkvalitativ konstruktion, vackert utseende och ett brett urval av unika funktioner. Det finns kanske inget annat alternativ i Adorinis katalog av fina humidorer som är lika bra som Black Slate Deluxe L Special Edition.

Adorinis exceptionella hantverk tas till nya höjder med den arbetsintensiva tillämpningen av äkta skifferfaner. Med den extra texturen och känslan av den äkta stenen sticker denna specialutgåva av humidor ut från alla andra och utgör ett iögonfallande centrum i varje rum. Skifferutrustningen ger extra tyngd och soliditet, och när du lyfter det mörkgrå, osmyckade locket lyser den spanska cederns insida positivt med naturliga nyanser av rött och guld.

Varje enhet har en bred samling av adorinis lyxfunktioner, inklusive en adorini guldpläterad lyxluftfuktare och en förkalibrerad högprecisionshygrometer, RibTech ventilationssystem för förbättrad luftcirkulation och AirVent cigarrfack som är utformad för att maximera luftflödet och helt integreras med nästa generations elektroniska befuktningssystem.

Black Slate Deluxe L Special Edition har ett stort interiörutrymme som rymmer följande. upp till 150 cigarrer i Corona-storlek som i kombination med det flexibla indelningssystemet och indelningsetikettklämmorna ger en mångsidig cigarrorganisation. Det finns två vertikala och två horisontella delare som ingår för den nedre delen av humidoren och ytterligare två delare med den övre brickan. En metallplatta som är dold under cederträfanéret för att fästa luftfuktaren och hygrometern förenas med extra starka, polerade 24Kt-guldpläterade kvadranthängslen för att sätta pricken över i:et på denna skickligt utformade humidor.

Kombinera allt detta med adorinis berömda livstid garantioch Black Slate Deluxe L Special Edition humidor framstår som ett verkligt anmärkningsvärt arvegods som kommer att hålla cigarrerna redo för njutning samtidigt som den kommer att få en framstående plats som höjdpunkt i varje rum.
Plast för upp till 150 coronacigarrer.

Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor
EAN-kod:
4260327150000
Färg:
Svart
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Ja
Inre längd på brickan:
310 mm
Inre bredd på brickan:
175 mm
Inre höjd på brickan:
22 mm
Garanti:
Adorini livstids garanti
Märke:
Adorini
Hygrometer:
Förkalibrerad hårhygrometer med hög precision, optimerad för cigarrlagring
Material på yttre fanér:
Sten
Yttre finish:
Matt
Mått (inre)
316 mm x 191 mm x 134 mm
Bredd:
370 mm
Höjd:
150 mm
Antal brickor:
1
Modell:
6108
Interiörmaterial:
Extra stark ångat spanskt cederträ med ventilationskanaler
Delare ingår:
4
Material på humidorfodral:
Sten

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 4,3/5   (7 Betyg)
 71% (5 Betyg)
 14% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 14% (1 Betyg)
 20 May 2020
Översatt

Något annorlunda. Väldigt bra kvalitet. I verkligheten ser den ännu bättre ut än på bilderna.

 17 Jan 2020
Översatt

Underbart att titta och känna på stenen. Kvaliteten på humidoren och tillbehören är perfekt, som alltid med adorini. Inga kommentarer om funktionen, eftersom den fortfarande håller på att ställas in.

 21 May 2018
Översatt

Jag fick humidoren och alla de produkter jag beställde. Det enda som stör mig är reporna på lockets yta. Humidoren är inte billig och jag förväntade mig att den skulle vara felfri så som de varit tidigare när jag beställt hos er. Eftersom reporna är på toppen av humidoren ser jag dem alltid varje gång jag tittar på det här vackra objektet. Jag skickade ett mail till er om problemet. Tack för att ni förstår denna situation. Med vänliga hälsningar....

 05 Aug 2017
 29 Nov 2014
 29 Mar 2014