Black Slate Deluxe L - special edition Black Slate Deluxe L - special edition Black Slate Deluxe L - special edition Black Slate Deluxe L - special edition Black Slate Deluxe L - special edition Black Slate Deluxe L - special edition
Black Slate Deluxe L - special edition

Adorini Black Slate Deluxe L - special edition


4,3 (7 Betyg)
4 819 kr
4 297 kr

Gratis utskick
Tillgänglighet: Slutsåld

Kvantitet

  • Lägsta pris-garanti
    Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti
    100% Nöjdhetsgaranti
<p dir "ltr"> Adorini-luftfuktare har blivit ett favoritval för cigarrälskare från hela världen på grund av kombinationen av förstklassig konstruktion, vackert utseende och unika funktioner. Det finns inget som liknar Black Slate Deluxe L Special Edition i adorini-katalogen över fina humidorer.

Adorinis exceptionella hantverk tas till nya höjder med den arbetsintensiva tillämpningen av äkta skifferfanér. Med den extra strukturen och känslan av den riktiga stenen, skiljer sig denna specialutgåva från alla andra humidorer och drar till sig blickarna var du än sätter den. Skiffret ger extra vikt och substans, och när du lyfter det mörkgrå, osmyckade locket skiftar det spanska cederträet i naturliga nyanser av rött och guld.

Varje enhet har ett stort utbud av adorinis lyxfunktioner, inklusive en adorini guldpläterad lyftfuktare och förkalibrerad hygrometer med hög precision, RibTech ventilationssystem för förbättrad luftcirkulation och AirVent cigarrbricka utformad för att maximera luftflödet och helt integreras med nästa generations elektroniska befuktningssystem.

Black Slate Deluxe L Special Edition har en rymlig interiör med plats för upp till 150 cigarrer av coronastorlekt. Det flexibla avdelningssystemet med etiketter underlättar mångsidig cigarrorganisation. Det finns två vertikala och två horisontella avdelare inkluderade för den nedre delen av humidoren och två ytterligare avdelare för övre brickan. En metallplatta gömd under cederfanéren för att fästa luftfuktaren och hygrometern kombineras med extra starka, polerade 24Kt guldpläterade fyrkantiga gångjärn för en elegant finish på denna sakkunnigt utformade humidor.

Allt detta i kombination med adorinis berömda livstidsgaranti gör Black Slate Deluxe L Special Edition humidor till ett genuint anmärkningsvärt konstverk som kommer att tar hand om dina cigarrer och dekorerar rummet den befinner sig i. Plast för upp till 150 coronacigarrer.

Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor

EAN-kod:
4260327150000
Inre längd på brickan:
310 mm
Inre höjd på brickan:
22 mm
Yttre finish:
Matt
Märke:
Adorini
Material på yttre fanér:
Sten
Bredd:
370 mm
Mått (inre)
316 mm x 191 mm x 134 mm
Antal brickor:
1
Färg:
Svart
Inre bredd på brickan:
175 mm
Garanti:
Adorini livstids garanti
Modell:
6108
Lås och nyckel för att stänga humidoren:
Ja
Delare inkluderade:
4
Höjd:
150 mm
Material på humidorfodral:
Sten
Interiörmaterial:
Extra stark ångat spanskt cederträ med ventilationskanaler
Hygrometer:
Förkalibrerad hårhygrometer med hög precision, optimerad för cigarrlagring

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

 Kundbetyg och recensioner
 4.3/5   (7Betyg)
 71% (5 Betyg)
 14% (1 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 0% (0 Betyg)
 14% (1 Betyg)
 20 May 2020
Översatt från originalet på Tyska

Något annorlunda. Väldigt bra kvalitet. I verkligheten ser den ännu bättre ut än på bilderna.

 17 Jan 2020
Översatt från originalet på Franska

Underbart att titta och känna på stenen. Kvaliteten på humidoren och tillbehören är perfekt, som alltid med adorini. Inga kommentarer om funktionen, eftersom den fortfarande håller på att ställas in.

 21 May 2018
Översatt från originalet på Engelska

Jag fick humidoren och alla de produkter jag beställde. Det enda som stör mig är reporna på lockets yta. Humidoren är inte billig och jag förväntade mig att den skulle vara felfri så som de varit tidigare när jag beställt hos er. Eftersom reporna är på toppen av humidoren ser jag dem alltid varje gång jag tittar på det här vackra objektet. Jag skickade ett mail till er om problemet. Tack för att ni förstår denna situation. Med vänliga hälsningar....

 05 Aug 2017
 29 Nov 2014
 29 Mar 2014