Adorini Black Slate Deluxe L - special edition

Review rating 4.5/5
(7 Betyg)

6108

4 905SEK

% discount

3 956SEK

Gratis utskick
Gratis utskick
Tillgänglighet: Omedelbart / i lager
Få produkten levererad inom 3-5 arbetsdagar
 Cigarr Heaven luftfuktare 2nd Generation 1 347SEK
- Njut av färska cigarrer i perfekt tillstånd varje gång - Styrs med mikroprocessorer. Kontrolleras via en stor LCD-skärm. Förbättrad luftcirkulation. En påfyllning räcker i flera månader. Supertyst funktion. Inga särskilda vätskor behövs. AC-operation. Passar i princip alla humidorer (fuktare).
 Adorini HumiFit lösning premie 1L för fuktare 73SEK
Vätska för luftfuktare
Destillerat vatten berikat med silverjoner
Antibakteriellt
1 liter
 Valbar uppgradering: Digital hygrometer 94SEK
Klicka här för att få en digital adorini-hygrometer med kapacitiv sensor till ett värde av 35 EUR för endast 9 EUR istället för den analoga hårhygrometern.
 Graveringsservice 51SEK
Gravering inkluderar nässingsplatta för gravyren.
Graveringstext (maximalt 21 tecken):

 CigarSpa 2 930SEK
  • Lägsta pris-garanti
  • 100% Nöjdhetsgaranti

Adorini-luftfuktare har blivit ett favoritval för cigarrälskare från hela världen på grund av kombinationen av förstklassig konstruktion, vackert utseende och unika funktioner. Det finns inget som liknar Black Slate Deluxe L Special Edition i adorini-katalogen över fina humidorer.

Adorinis exceptionella hantverk tas till nya höjder med den arbetsintensiva tillämpningen av äkta skifferfanér. Med den extra strukturen och känslan av den riktiga stenen, skiljer sig denna specialutgåva från alla andra humidorer och drar till sig blickarna var du än sätter den. Skiffret ger extra vikt och substans, och när du lyfter det mörkgrå, osmyckade locket skiftar det spanska cederträet i naturliga nyanser av rött och guld.

Varje enhet har ett stort utbud av adorinis lyxfunktioner, inklusive en adorini guldpläterad lyftfuktare och förkalibrerad hygrometer med hög precision, RibTech ventilationssystem för förbättrad luftcirkulation och AirVent cigarrbricka utformad för att maximera luftflödet och helt integreras med nästa generations elektroniska befuktningssystem.

Black Slate Deluxe L Special Edition har en rymlig interiör med plats för upp till 150 cigarrer av coronastorlekt. Det flexibla avdelningssystemet med etiketter underlättar mångsidig cigarrorganisation. Det finns två vertikala och två horisontella avdelare inkluderade för den nedre delen av humidoren och två ytterligare avdelare för övre brickan. En metallplatta gömd under cederfanéren för att fästa luftfuktaren och hygrometern kombineras med extra starka, polerade 24Kt guldpläterade fyrkantiga gångjärn för en elegant finish på denna sakkunnigt utformade humidor.

Allt detta i kombination med adorinis berömda livstidsgaranti gör Black Slate Deluxe L Special Edition humidor till ett genuint anmärkningsvärt konstverk som kommer att tar hand om dina cigarrer och dekorerar rummet den befinner sig i. Plast för upp till 150 coronacigarrer.

Räkna ut hur många av dina favoritcigarrer som ryms i en humidor

EAN-kod: 4260327150000
Inre längd på brickan: 310 mm
Inre höjd på brickan: 22 mm
Yttre finish: Matt
Märke: Adorini
Material på yttre fanér: Sten
Bredd: 370 mm
Material på humidorfodral: Sten
Interiörmaterial: Extra stark ångat spanskt cederträ med ventilationskanaler
Färg: Svart
Inre bredd på brickan: 175 mm
Garanti: Adorini livstids garanti
Modell: 6108
Lås och nyckel för att stänga humidoren: Ja
Delare inkluderade: 4
Höjd: 150 mm
Antal brickor: 1
Mått (inre): 134 mm x 191 mm x 316 mm

Adorini Delux egenskaper

Kunder som har köpt den här produkten köpte också

Kundbetyg och recensioner

Helhetsomdöme Review rating 4.5/5
(7 Betyg)
Review rating  
71 % (5 Betyg)
Review rating  
14 % (1 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
0 % (0 Betyg)
Review rating  
14 % (1 Betyg)
Review rating
 20 May 2020
Översatt från originalet på Tyska
Något annorlunda. Väldigt bra kvalitet. I verkligheten ser den ännu bättre ut än på bilderna.
Review rating
 17 Jan 2020
Översatt från originalet på Franska
Underbart att titta och känna på stenen. Kvaliteten på humidoren och tillbehören är perfekt, som alltid med adorini. Inga kommentarer om funktionen, eftersom den fortfarande håller på att ställas in.
Review rating
 21 May 2018
Översatt från originalet på Engelska
Jag fick humidoren och alla de produkter jag beställde. Det enda som stör mig är reporna på lockets yta. Humidoren är inte billig och jag förväntade mig att den skulle vara felfri så som de varit tidigare när jag beställt hos er. Eftersom reporna är på toppen av humidoren ser jag dem alltid varje gång jag tittar på det här vackra objektet. Jag skickade ett mail till er om problemet. Tack för att ni förstår denna situation. Med vänliga hälsningar....
Review rating
 05 Aug 2017
Review rating
 29 Nov 2014
Review rating
 29 Mar 2014
00:00 00:00