Ytterligare betalningsmetoder

Betalning via banköverföring

Du har också möjlighet betala med banköverföring från ditt bankkonto till vårt. Vi rekommenderar i allmänhet att du endast väljer denna betalningsmetod när inget annat tillgängligt betalningsalternativ är möjligt. När du betalar via banköverföring blir ordermottagandet nämligen ofta fördröjt flera dagar, eftersom vi måste vänta tills pengarna visas på vårt bankkonto innan vi kan behandla och skicka ordern. Följ nedan anvisningar för banköverföringen: - Välj \"dela kostnader\" för transaktionsavgifterna. Du kommer då att vara ansvarig för alla avgifter som debiteras av din bank. - Betalningar måste skickas i samma valuta och med exakt det belopp som anges vid kassan. - Ange ordernummer ID och kundnamn som referens för transaktionen.

Tillgänglighet

Betalning via banköverföring är tillgänglig för alla våra kunder runt om i världen. I vissa undantagsfall kan det här betalningsalternativet inte visas på webbplatsen. Om det händer dig, vänligen kontakta vår kundtjänst så skickar vi instruktioner om hur du betalar din order via banköverföring.

Säkerhet

Om du väljer att betala via banköverföring behandlas eller sparas inga av dina bankuppgifter på våra servrar.

När debiteras jag?

Betalningar via banköverföring debiteras vanligtvis samma dag som du begär överföringen, men det tar ofta flera dagar innan pengarna visas på vårt bankkonto.

Avbokningar och återbetalningar

Om du betalar via banköverföring, kommer vi att ordna en återbetalning till samma bankkonto från vilket den ursprungliga betalningen gjordes. Vi kan behöva kontakta dig för att begära fullständiga bankuppgifter, eftersom vi i de flesta fall saknar all information som behövs för att skicka återbetalningen. Återbetalning via banköverföring behandlas inom 2 veckor.